Airsoft-sisäpeliä The Back Alley CQC:llä

Vihdoinkin kunnon sisäpeliareena!

Airsoft, tuo sotapelien Rolls Royce koki uuden herätyksen Suomessa, kun Phillip ja Pekka pistivät kunnollisen sisäpeliareenan käyttöön. Olen itse airsoftannut aika paljon nuoruudessani, mutta nyt kyseinen touhu on jäänyt pahasti taka-alalle. Kaikenlaiset vähänkään vakavasti otettavat airsoft-pelipaikat on koluttu läpi moneen otteeseen ja kunnollista CQC-areenaa ei ainakaan pääkaupunkiseudulla ole näkynyt. Tähän mennessä.

Nyt väijytään kulman takana

Mikä tästä areenasta tekee erityisen? Intohimo. Jätkät rakentaa ja päivittää areenaa aktiivisesti ja järjestää erilaista toimintaa junioreille, airsoftaajille sekä aktiivisille reserviläisille. Lisäksi pelaaminen on nopeatempoista ja fyysistä toisin kuin Suomi-airsoft yleensä. Täällä tulee helposti hiki ja jos haluat puhua paskaa ja esitellä uusimpia varusteitasi, ei tämä paikka ole sinua varten. Täällä pelataan ja kovaa. Extreme-urheilua parhaimmillaan!

Paljon huoneita jopa kahdessa kerroksessa

Areenalle on rakennettu paljon huoneita ja erilaisia rakennuskomplekseja parhaimmillaan kahteen kerrokseen. Pelipaikka on 450 m2, eli ole mikään jättikokoinen, mutta huoneiden ja rakennelmien monipuolisuus tekee paikasta mitä mainioimman mestan pelata kunnon hyvää sotapeliä.
Back Alley CQC:llä on nätit puitteet

Pelaaminen käy myös ensikertalaisille

Itse käytiin duuniporukan kesken testailemassa mestoja. Mukana meillä oli ensikertalaisia sekä kokeneita konkareita ja kaikilla oli tosi hiton kivaa. Airsoft-kärpänen pääsi puraisemaan pahasti ja seuraavana päivänä ei paljon muusta puhuttukaan kun uusien pyssyjen hankkimisista.
Oikeaoppinen rähinäasento vol 2

Tällä areenalla onnistuu niin hauskanpito kaveriporukassa kuin fanaattisten reserviläisten tai muiden ammattimiesten oman porukan treenit. Mekin innostuttiin ja näillä näkymin Monte Gouldin IMTT -kursseja tullaan järjestämään tällä areenalla Varustelekan toimesta.

Ota yhteyttä Back Alley CQC:hen

Jos kiinnostusta heräsi, niin ottakaa yhteyttä Back Alley CQC -areenan ylläpitäjiin ja ilmoittautukaa peleihin tai tiedustelkaa omaa vakiovuoroa! The Back Alley CQC -kotisivut ja The Back Alley CQC Facebook-sivut.

-Eric

Ensikertalaisen kokemuksia airsoftista Back Alley CQC:llä

Pelipaikalle tullessa jänskätti sillai kivasti ja fiilis oli korkealla. Olinhan ekaa kertaa softaamassa. Varusteina oli Brittiläinen Soldier 95 Desert-DPM -kokonaisuus ja .45 pistooli kolmella lippaalla lainassa Henriltä.
Newbie-Jarmo on poissa pelistä

Siinä fiilistelyn ja naurun seassa näyttivät työkaveritki miten tuon pistoolin saa toiminaan ja ladattua yms. Eipä se ekakertalaisen silminkään kovin vaikeaa ollu. Helppoa ku heinän teko! Ja sitte kentälle hienojen kavereiden, Phillipin ja Pekan vetämänä.

Vastustajia tippuu ja pelikenttä toimii

Pelikenttä oli aivan saakelin hyvä: Paljon kulmia, pimeitä huoneita ja kunnon hyvä CQC-menoa. Se, että kenttä ja pelikaverit oli hyviä, olin parissa pelissä ihan liekeissä ja sain pudotettua pislalla monia vastustajia.
Välillä on vähän pimeetäkin vol 2

Tulen todellaki seuraavallaki kerralla pelaamaan. Kotonaki olin niin adrenaliineissa että 21:50 kotiin tultuani nukkumaan menin vasta 23:30 ko oli fiilikset korkealla.

-Jarmo

Linkkejä Back Alley CQC:lle

The Back Alley CQC www.backalleycqc.com ja www.facebook.com/TheBackAlleyCQC

IMTT imtt.net

Varusteleka www.varusteleka.fi

Lisää kuvia Back Alley CQC:ltä

Softatessa ei ehdi paljon kuvata, joten meillä oli kuvaaja paikalla ikuistamassa Back Alley CQC -actionia.

Kommentit