Kuvitetut ohjeet ALICE-rinkan hihnojen rankaan kiinnittämiseen

Tämä ohje auttaa sinua asentamaan rangan ALICE-rinkkaan ja kiinnittämään hihnat ALICE-rinkan rankaan. Tässä esimerkissä olemme käyttäneet Large ALICE-rinkkaa, mutta samat ohjeet soveltuvat myös Medium-kokoisen rinkan rangan asentamiseen.

1. Lähtötilanne

Lähtötilanne

Tarvitset tätä operaatiota varten seuraavat esineet:

  • Olkahihnat
  • ALICE-rinkka
  • Ranka

2. Kiinnitä ranka rinkkaan

Ranka kiinni rinkkaan

Aseta rinkka selkäpuoli ylöspäin lattialle ja laita ranka sen päälle siten, että rangan vyötäröpehmuste on ylöspäin. Työnnä rangan yläosa rinkan yläreunassa sijaitsevaan, rangalle tarkoitettuun taskuun. Tämän jälkeen varmista rangan kiinnitys pujottamalla ja kiinnittämällä rinkassa vyötäröpehmusteen kohdilta löytyvät lenkit rankaan kuvan osoittamalla tavalla.

3.Kiinnitä olkahihnat rangan yläreunaan

Olkahihnat kiinni yläreunaan

Kiinnitä molemmat olkahihnat kuvan osoittamalla tavalla kiinni rankaan pujottamalla olkahihnojen hihnat rangassa olevien lenkkien läpi. Tässä vaiheessa on hyvä varmistaa, että hihnat tulevat oikealle puolelle rankaa – hihnat on tarkoitettu kumpainenkin omalle puolelleen rankaa. Katso ensimmäisestä kuvasta hihnojen kaareutuvuus oikeanlaiseksi.

4. Avaa olkahihnojen pikalukot

Avaa olkahihnojen pikalukot

Jotta voit jatkaa olkahihnojen kiinnittämistä on sinun avattava olkahihnojen pikalukot ja otettava olkahihnojen irtoavat osat talteen. Pikalukko avataan vetämällä nepparilla varustetusta lenkistä ylöspäin – tämä irroittaa kiilan, joka pitää olkahihnan pikalukon lenkkejä kiinni toisissaan. Kun kiila on vedetty pois, irtoaa olkaimen alaosa kuvassa esitetyllä tavalla.

5. Kiinnitä olkahihnat rangan alakulmiin

Kiinnitä olkahihnat rangan alakulmiin - 1

Kiinnitä  olkahihnat rangan alakulmiin - 2

Työnnä seuraavaksi irronneista olkahihnoista se pääty jossa on lenkki, läpi rangan kumipäällysteisestä reiästä vyötäröpehmusteen takana kuvan osoittamalla tavalla. Tämän jälkeen vie olkahihnan toinen pää lenkin läpi ja kiristä kiinnitys.

6. Kiinnitä olkahihnojen pikalukot

Kiinnitä olkhihnojen pikalukot

Kiinnitä pikalukot pujauttamalla metalliset lenkit sisäkkäin ja työntämällä kiila lävitse. Varmista sulkemalla neppari.

7. Valmis

Valmis

Rinkan hihnat on asennettu. Voit lisätä olkahihnojen kireyttä vetämällä kiristysremmeistä. Löysääminen onnistuu vetämällä pikalukkojen juuresta löytyvistä naruista.

Kommentit